I år har många fått upp ögonen för husvagn och husbil – ett självständigt och klimatsmart* val. Är du också sugen på att testa det flexibla sättet att resa och att kunna välja din semester, om och om igen? Ta första steget mot en skön framtid med härliga semestrar och resor – besök någon av våra återförsäljare eller låt oss kontakta dig. Oavsett vilket, hjälper vi dig att hitta rätt husvagn eller husbil. På väljdinsemester.se. kan du ta del av flera fantastiska erbjudanden!

Våra flexibla halvintegrerade

En halvintegrerad husbil är smidig och lättkörd och passar alla typer av resor – oavsett om du vill ut i skog och mark eller upptäcka en ny stad.

CaraCompact Edition Pepper

Redo för äventyr? CaraCompact är bilen för dig som vill ha smidigheten från en campervan kombinerat med vardagslyxen i en halv-intrigerad. CaraCompact är prisvärd och med låg förbrukning, vilket gör den till ett nöje att resa i!

CaraLoft / CaraSuite

Fisketur med vännerna? Cykelsemester med familjen? Oavsett vilket ger CaraLoft/CaraSuite utrymmet du behöver. Båda modellerna är utrustade med fällsäng och erbjuder en bekväm ståhöjd på hela 215 cm. Nu möjlig med ALDE värme.

Bygg din drömsemester

Nu kan du få din Weinsberg precis som du vill i vår konfigurator. Spara din konfiguration och ta med den till oss vid ditt besök.

Res vart du vill med en campingbil

Med en campingbil från Weinsberg får du ett flexibelt fordon som fungerar lika bra på långa som korta resor och är perfekt på de allra smalaste vägarna inne i stan.

CaraBus

Kompakt från utsidan, men vad gäller utrustning, utseende och bekvämlighet är CaraBus en jätte. Denna campingbil klarar smala gator lekande lätt och hänför med sin eleganta interiör.

Husvagnar i alla storlekar

Weinsberg CaraOne är robust och smart, med upp till 8 sovplatser finns det gott om utrymme för hela familjen. CaraCito är Weinsbergs första helt elektriska husvagn. Den moderna interiören har allt du behöver för din reseupplevelse. Det gör CaraCito till en attraktiv resekamrat med hög komfort för den medvetna camparen.

CaraCito

Genomgående annorlunda, modern och helt elektrisk. Sådan är nya CaraCito! Både husvagnens utrustning och AC går på elektricitet. Finns i flera smarta planlösningar med upp till hela 7 sovplatser.

CaraOne

Från liten till stor. CaraOne finns i hela 11 planlösningar varav två med fällsäng. Med briljant rumsplanering, omfattande utrustning och genomtänkta detaljer kan du alltid räkna med fullständig komfort.

Låt dig inspireras

HUSBIL, RENT AND TRAVEL, REPORTAGE

Den som väntar på något gott

Makarna Ann-Marie och Thomas blev de lyckliga vinnarna av Rent and Travels tävling på Elmia-mässan 2019. På grund av pandemin blev inte husbilssemestern av våren 2020 som det var tänkt, men i maj i år var det dags.

BRA ATT KUNNA

Vad gäller när man fricampar?

Fricamping är ett härligt sätt att komma nära naturen och vara spontan i sitt resande med husvagn eller husbil. Men vilka regler behöver man känna till? Kan man köra och stanna var som helst? Och vad gäller för tömning av vatten?

HUSBIL, RENT AND TRAVEL, REPORTAGE

Kristina hyrde husbil för resan till VM i para-agility

För lite mer än 10 år sedan skaffade Åmålbon Kristina ”Kicki” Samuelsson sin första egna hund. Så fort hon sedan testade agility med hunden fastnade hon för sporten. Kristina har nu två hundar – Emira och Orino – som båda är eurasier.

En lycklig vinnare varje vecka!

Vinn en vecka med husbil!

Tävla under Open Dealer Days och ha chans att vinna en gratis vecka med husbil från vår uthyrningsverksamhet Rent and Travel. Perfekt för dig som ännu inte har något eget fritidsfordon! Allt du behöver göra för att delta är att anmäla dig via formuläret nedan. Varje vecka mellan 8–30 september 2021 dras en lycklig vinnare. Mer information och tävlingsvillkor finns här.

Kontakt- och tävlingsformulär

Oavsett vilken semester du vill ha kan vi hjälpa dig. Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad av en återförsäljare, delta i tävlingen eller både och. Vill du bli kontaktad hör vi av oss inom kort för att på bästa sätt hjälpa dig till ditt drömfordon.

När du kontaktar oss på Bergholm via formuläret och klickar på ”Skicka”, ger du ditt samtycke till att vi lagrar dina uppgifter och delar dem med aktuell återförsäljare och/eller för tävlingsadministration. Du har alltid rätt att begära att uppgifterna om dig raderas, kompletteras eller rättas. Klicka på ”Integritet” nedan för information om hur vi hanterar personuppgifter.

Återförsäljare

Weinsberg representeras av ett stort antal kompetenta och kvalitetsmedvetna återförsäljare runt om i hela landet. Hos våra återförsäljare kan Du som kund alltid räkna med att få bästa tänkbara service.

Hyra husbil?
Visa upphämtningsställen
  • Visa återförsäljare som säljer:
  • Husbilar
  • Husvagnar

Samtliga återförsäljare

* Chalmers och Göteborgs Universitet har tagit fram en klimatkalkylator som visar att semester i husbil är ett av de mest klimatsmarta alternativen, jämfört med andra semestertyper. Vill du läsa mer om kalkylatorn eller beräkna din resa, gå in på http://mobiltboende.se/#klimatberakna.